Αθλητικός

Όμιλος

Ταύρου

Ακαδημία Ολυμπιακού

Μινώταυρος Futsal Team

Καλώς Ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Minotavros F.C

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ταύρος

Σας καλωσορίζουμε στην Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπια­κού, στο αθλητικό κέντρο “Minotavros F.C” .

‘Oπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεκινάμε με βασική επιδίωξη την ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, που αποτελεί το υγιέστερο κομμάτι της ψυχαγωγίας τους, μέσα σε ένα ευ­χάριστο περιβάλλον. Οι προπονητές που θα αναλάβουν να μυήσουν τα παιδιά στα μυστικά του ποδο­σφαίρου θα βρίσκονται υπό την επίβλεψη του Διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Ταύρο κ.Φώτη Κεραμυδά. Πέραν των προπονήσεων και των αγώνων, τα παιδιά θα πηγαίνουν συχνά στους εντός εδρας αγώνες του Ολυμπιακού, και θα επισκέπτονται το προπονητικό κέ­ντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Όλα τα παιδιά πριν την έναρξη της σεζόν υποβάλλονται σε εργομετρικές εξετάσεις παρουσία ειδικού εργοφυσιολόγου.

Ακαδημία Ολυμπιακού Σχολής Ταύρου

Πειθαρχία, Σεβασμός στον Αντίπαλο, Αυτοσυγκράτηση, Αυτοπεποίθηση

Latest Blog Posts

Η λίστα του UEFA Champions League

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, τα οποία η ομάδα μας δήλωσε στην UEFA για τη φάση των ομίλων του εφετινού Champions League. Αναλυτικά:

ΠΑΕ Ολυμπιακός – Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την τουρκική Τραμπζονσπόρ. Μετά την αποδέσμευση του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε:

Στην Γκινγκάμπ ο Γιαταμπαρέ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Σαμπού Γιαταμπαρέ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Σαμπού Γιαταμπαρέ, στην Γκινγκάμπ.

«Χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια»

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Γιαννούλης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, μέσω της κάμερας του Olympiacos TV. Δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφήRead More >

Η λίστα του UEFA Champions League

uefa_champions_league-wallpaper-1600x900_1

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, τα οποία η ομάδα μας δήλωσε στην UEFA για τη φάση των ομίλων του εφετινού Champions League.

Αναλυτικά:

Read More >

ΠΑΕ Ολυμπιακός – Ανακοίνωση

1052943

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την τουρκική Τραμπζονσπόρ.

Μετά την αποδέσμευση του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε:

Read More >

Στην Γκινγκάμπ ο Γιαταμπαρέ

1039480

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Σαμπού Γιαταμπαρέ, στην Γκινγκάμπ.

«Χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια»

lato6192

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Γιαννούλης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, μέσω της κάμερας του Olympiacos TV. Δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του, ενώ παράλληλα μίλησε και για το όνειρο του UEFA Champions League.

Read More >

^